10 REDENEN WAAROM JOUW GOEDE VOORNEMENS GAAN SLAGEN

Goede voornemens op 1 januari van het nieuwe jaar. Bijna iedereen heeft ze wel. Uitgesproken of stiekem voor zichzelf. De meeste goed voornemens hebben te maken met gezondheid. Stoppen met roken, afvallen of meer bewegen vallen in de top 10 van goede voornemens. In deze blog geven we jouw 10 redenen waarom die goede voornemens een grote kans van slagen hebben.

 

Uiteindelijk hebben al je doelen en prestaties te maken met voldoende energie hebben. Heb je voldoende energie, dan ben je in ieder geval in staat om het maximale te geven om je doel te halen. Cafeïne is HET enige stofje waarvan echt bewezen is dat het prestatie bevorderend werkt. Wat veel mensen alleen niet weten is dat kauwgom de beste manier is om het tot je te nemen. De cafeïne wordt namelijk door het slijmvlies in de mond opgenomen waardoor het sneller wordt opgenomen in je bloed. Daarnaast zijn er nog meer voordelen aan cafeïne kauwgom;

 

1. FIRST verhoogt je energielevel en metabolisme 

FIRST Energy Gum bevat, naast cafeïne, vitamines B. Deze stoffen leveren een bijdrage aan de energiehuishouding van je lichaam en de werking van het zenuwstelsel op allerlei verschillende manieren. Ook lekker; de combinatie van cafeïne en B-vitamines zorgen voor een betere verbranding van vetten en koolhydraten, een efficiënter energieverbruik en hogere calorieverbranding. Ideaal dus als je wilt afvallen.

 

2. FIRST bevat groene koffiebonen 

Groen is het nieuwe bruin, qua boon dan! Groene koffiebonen zijn wereldwijd enorm populair en dat is niet voor niets! Ze verbeteren je metabolisme doordat ze je organen stimuleren om op hun hoogtepunt te werken, wat resulteert in gewichtsverlies. Ook zijn ze anti-aging door de hoge niveaus van antioxidanten, ondersteunen ze het immuunsysteem, zijn ze ontstekingsremmend en optimaliseren ze je bloedvaten, bloedcirculatie en cholesterolgehalte. 

 

3. FIRST is dé perfecte pre-workout 

FIRST is dé perfecte pre-workout. Je kunt FIRST het beste tot 10 minuten voor je training of wedstrijd gebruiken en de energie boost werkt tot wel 5 á 6 uur! Wanneer je aanvoelt dat je meer energie nodig hebt, kun je altijd een tweede gum nemen. Let op: de werking van cafeïne verschilt per individu, maar met FIRST Energy Gum kun je goed sturen op de hoeveelheid die je inneemt.

 

4. FIRST verhoogt je uithoudingsvermogen 

Sportwetenschappers zijn het er over eens dat cafeïne het uithoudingsvermogen vergroot, dit blijkt uit meerdere onderzoeken. Zo zagen wielrenners een grotere vermogensoutput en snellere tijden in tijdritten.

 

5. FIRST heeft een pijlsnelle opname & langduringe werking 

Er is een verschil tussen de opnametijd van cafeïne in drankjes en in gum. De cafeïne in energy drinks, koffie en supplementen wordt via het maag-darmkanaal opgenomen, terwijl de cafeïne uit energy gums wordt opgenomen via het slijmvlies in je mond. Hierdoor wordt 99% van alle cafeïne binnen 10 minuten opgenomen in je bloed en niet in ca. 45 minuten, zoals bij bovengenoemde producten.

 

6. FIRST vergroot je motivatie 

Motivatie? Die haal je toch uit jezelf? Klopt, maar net dat kleine zetje dat je helpt om te gaan trainen krijgt je door te kauwen op energy gum. Je bent eerder geneigd op te staan en aan het werk te gaan en ook wordt de training beter en leuker ervaren. Let’s gooooooo!

 

7. FIRST is een oppepper bij vermoeidheid 

Uit testen bij het Amerikaanse leger is gebleken dat soldaten die energy gum namen onder zware vermoeidheid beter hun taken konden blijven uitvoeren dan hun collega’s die hier geen beschikking over hadden. Kak je in? Neem een energy gum.

 

8. FIRST is glutenvrij en vegan 

FIRST Energy Gum is een glutenvrij product en is dus veilig voor mensen met een glutenallergie of –intolerantie. Ook veganisten kunnen blij zijn, want FIRST Energy Gum is clean en veganproof.

 

9. FIRST is suikervrij en bevat slechts 5 calorieën per gum 

FIRST Energy Gum bevat geen toegevoegde suikers, aspartaam of acesulfaam en bevat slechts 5 calorieën per gum. Weg dus met die verraderlijke suikerdip die je krijgt van suikerrijke energy drinks. FIRST Energy Gum bevat maltitol gewonnen uit maïs en tarwe, i.p.v. suiker.

 

10. FIRST is antidoping 

Sinds 2004 mag cafeïne zonder beperkingen gebruikt worden door professionele atleten volgens de World Anti-Doping Agency. FIRST is uitvoerig getest op de aanwezigheid van doping gerelateerde stoffen en goedgekeurd voor gebruik door het NZVT, de Nederlandse anti doping organisatie.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd