FESTIVALS IN AMSTERDAM

Met de zomer in aantocht, staat ook weer het festivalseizoen voor de deur. Ieder weekend is er wel een tof festival in Nederland te bezoeken. Amsterdam spant daarmee de kroon maar naar welk festival in Amsterdam moet je nou echt gaan? FIRST Energy Gum zet de beste festivals in Amsterdam voor je op een rij.

Amsterdam open air
Een van onze favoriete festivals in Amsterdam is Open Air, gehouden in het prachtige Gaasperpark. Met stages van GirlsLoveDj’s, Vunzige Deuntjes en STRAF WERK is er voor ieder wat wils. Nog een pluspunt, dit festival duurt een heel weekend! Dit jaar kan je op 1 en 2 juni losgaan met je vrienden. Kom je niet uit Amsterdam maar wil je toch naar Open Air? Koop dan een festivaltent en blijf lekker een nachtje slapen. 

 

Happy feelings festival
De naam zegt het al, alleen maar happy feelings tijdens dit festival. Na uitverkochte en supergezellige feestjes door het hele land, is het nu weer tijd voor het enige echte Happy Feelings Festival. Op 8 juni kan jij losgaan op de heerlijkste disco, house classics en hiphop beats bij Thuishaven. Wat je kan verwachten? Vooral heel veel ballonnen, knetterveel confetti en de vrolijkste acts. Je verlaat dit festival sowieso met spierpijn van het lachen.

 

Awakenings
Op 29 juni en 1 juli vindt bij Spaarnwoude hét technofestival van het jaar plaats: Awakenings. Dit festival heeft naam gemaakt in zowel Nederland als in het buitenland. De beste artiesten in de techno scène reizen dan ook af naar Amsterdam voor dit festival. Denk aan Adam Beyer, Sven Väth en Joris Voorn. Naast de muziek, staat dit festival ook bekend om de gaafste lichtshows, vuurwerk en aankleding.


Welcome to the future 

Als jij houdt van een groot festival met een gigantische main stage, fantastische aankleding en een van de beste line-ups, is Welcome To The Future echt iets voor jou. Dit festival in Amsterdam wordt op 20 juli gehouden bij Het Twiske, wat het een fijne ontsnapping aan het dagelijks stadsleven maakt. Enne…laat je vooral verrassen tijdens dit festival. In de bossen zijn chill-outs verborgen en je vindt er diverse creatieve uitdagingen.

 

Dekmantel
Het festival der festivals: Dekmantel! Dit festival in Amsterdam wordt gehouden op een top locatie, namelijk het Amsterdamse Bos. Afgelopen jaar kwamen er veel feestbeesten vanuit het buitenland hier naar toe om de Hollandse manier van feesten te ontdekken. De muziekstijl op Dekmantel varieert van disco tot techno en hiphop. Mocht je niet naar huis willen, dan hebben wij goed nieuws. Van 31 juli tot en met 4 augustus kan jij een tentje opzetten om alles van het festival mee te maken.


Appelsap fresh mucis festival

Wil je een keer iets anders dan een techno of house festival? Dan is het hip-hop en R&B festival Appelsap echt iets voor jou. Dit festival draait om aanstormend talent die een naam proberen om te bouwen. Wil jij dus de ‘’new best things’’ ontdekken? Ga dan zeker op 10 augustus naar Appelsap gehouden in het Flevopark in Amsterdam.

 

Straf werk festival 
Op 17 augustus vindt de 7e editie van STRAF WERK festival plaats en dit maal op een nieuwe locatie: het N1 Park. Dit wordt de grootste editie STRAF WERK tot nu toe en er zijn zelfs twee nieuwe stages. Verwacht vooral veel mooie mensen, een zomerse sfeer en natuurlijk een goede dosis techno. STRAF WERK biedt podium voor opkomend talent maar heeft ook de beste underground helden.


Elrow festival 
Misschien klinkt Elrow je bekend in de oren. Dat kan kloppen want in Ibiza is dit feest al een begrip. Elrow Festival 2019 is pas de tweede editie in Nederland maar het oorspronkelijke Spaanse feestje weet er altijd een knettergekke boel van te maken. Denk aan carnaval acts, confettiregen en opblaasbeesten, dit natuurlijk in combinatie met de beste muziek. Dit festival in Amsterdam vindt plaats op 7 september in het N1-terrein in het Westelijk Havengebied.

 

Valtifesti
Ben jij niet vies van een verkleedfeestje? Ga dan zeker naar Valtifest op 7 september bij Kaap Oost! Dit jaar staat het thema festival in het teken van plastic fantastic. Het gerucht gaat dat Kim Kardashian als ere gast is uitgenodigd maar iedereen is uiteraard welkom, van Barbie tot Plastic Chirurg. Verwacht een opgespoten line-up en een feestje dat vreselijk uit de vaatwashandschoen gaat lopen…

 

Zsa Zsa Zu 
Alle Latin Lovers opgelet! Bij Zsa Zsa Zu wordt Amsterdam omgetoverd tot een Caribisch walhalla waarbij je je heupen eens goed kunt losgooien. Het Stadspodium in Amsterdam is de danslocatie. DJ’s met de beste dub vibes en de tofste acts brengen je in Jamaicaanse sferen. De temperatuur kan op 8 september dus hoog oplopen!

 

First energy gum voor een festival
Met zoveel toffe festivals ieder weekend, kan je natuurlijk wat extra energie gebruiken. FIRST Energy Gum sleept jou door de festivals in Amsterdam heen. Met maar liefst 80 mg cafeïne per gum, heb je geen energiedrankjes nodig. Al binnen 10 minuten voorziet FIRST je van langdurige schone energie. Dus…welk festival in Amsterdam ga jij onveilig maken?

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd