HEALTHY PARTYDRUG VOOR HET FESTIVAL-SEIZOEN

Jouw lichaam is helemaal klaar voor het festivalseizoen. Je hebt keihard getraind, zodat jij in je crop top of met je sixpack kunt shinen tijdens de festivals deze zomer. Als je tijdens je eerste festival al liters bier naar binnen gooit, heb je aan het einde van het festivalseizoen geen sixpack meer, maar een bierfust.....en een lege portemonnee. Kortom: jij wilt WEL die boost, maar NIET de extra lichaamskilo’s, bijwerkingen en gezondheidsrisico’s voor je hart, hersenen, lever en nieren. Sterker nog; als WIJ jou nu eens zouden kunnen helpen met een healthy partydrug die er ook nog eens voor zorgt dat je vetverbranding omhoog gaat. Klinkt goed, toch? FIRST Energy Gum is dé perfecte healthy partydrug, omdat:

 

1. Het je energielevel verhoogt en zorgt voor gewichtsverlies

FIRST Energy Gum bevat, naast cafeïne ook vitamines B. Deze combinatie zorgt voor een betere verbranding van vetten en koolhydraten, een efficiënter energieverbruik en hogere calorieverbranding. Ook verbetert de groene koffiebonencafeïne van FIRST je metabolisme, doordat deze je lichaamsorganen stimuleren om op hun hoogtepunt te werken, wat resulteert in gewichtsverlies.

 

2. Je jarenlang festivals kunt bezoeken zonder verlepte kop

Groene koffiebonen zijn wereldwijd enorm populair vanwege onder andere het anti-aging-effect door de hoge niveaus van antioxidanten. Ook ondersteunen ze het immuunsysteem, zijn ze ontstekingsremmend en optimaliseren ze je bloedvaten, bloedcirculatie en cholesterolgehalte, wat weer zorgt voor een stabielere bloedsuikerspiegel.

 

3. De opname pijlsnel is & het langdurig werkt 

FIRST werkt als kickstart: binnen 10 minuten. De energie boost werkt tot wel 4 á 5 uur! Wanneer je aanvoelt dat je meer energie nodig hebt, kun je altijd een tweede gum nemen. Sportwetenschappers zijn het er over eens dat cafeïne ook nog eens het uithoudingsvermogen vergroot.

 

4. Het geen sugarcrash veroorzaakt en caloriearm is

FIRST Energy Gum bevat geen toegevoegde suiker, aspartaam of acesulfaam en bevat slechts 5 calorieën per gum. Weg dus met die verraderlijke suiker- en energiedip die je krijgt van suikerrijke energiedranken.

Check jouw festival pack hier!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd