HOE CAFEÏNE GUM JOU HELPT BIJ JE FYSIEKE DOELEN

Meer energie nodig voor je training? Alert blijven tijdens je werk of in de tentamentijd? ‘Gezonde drugs’ nodig voor het festivalseizoen waar je ook nog eens droger van wordt? Zit je in je ‘cut’ en heb je behoefte aan extra energie? Last van middagdips op kantoor of achter het stuur? Gebruik dan FIRST Energy Gum voor extra energie en concentratie! Waarom? Hieronder 6 redenen.

 

Over FIRST

FIRST Energy Gum is kauwgom met cafeïne en vitamine B die je gebruikt om alerter te blijven en je (sport)prestaties te verbeteren. Het is enorm populair onder topsporters. Onder hen en sportwetenschappers is al jaren bekend dat cafeïne werkt. Wat veel mensen niet weten is dat kauwgom de beste manier is om het tot je te nemen. Het is dé perfecte manier om snel energie te krijgen zonder de ongemakken die energiedrankjes of koffie hebben. Gum is handig om in te nemen voor en tijdens de meeste sporten, maar ook tijdens andere activiteiten dan alleen sport.

 

1. Vitamines B verhogen je energielevel en metabolische 

FIRST Energy Gum bevat , naast cafeïne, vitamines B. Deze stoffen leveren een bijdrage aan de energiehuishouding van je lichaam en de werking van het zenuwstelsel op allerlei verschillende manieren. Ook lekker; de combinatie van cafeïne en b-vitamines zorgen voor een betere verbranding van vetten en koolhydraten, een efficiënter energieverbruik en hogere calorieverbranding.

 

2. Cafeïne gum is dé perfecte preworkout 

FIRST is dé perfecte preworkout. Je kunt het het beste tot 10 minuten voor je training of wedstrijd gebruiken en de energie boost werkt tot wel 5 á 6 uur! Wanneer je aanvoelt dat je meer energie nodig hebt, kun je altijd een tweede gum nemen. Let op: de werking van cafeïne verschilt per individu, maar met FIRST Energy Gum kun je goed sturen op de hoeveelheid die je inneemt. Ook sportwetenschappers zijn het er over eens dat cafeïne het uithoudingsvermogen vergroot. Dit blijkt uit meerdere onderzoeken. Zo zagen wielrenners zagen een grotere vermogensoutput en snellere tijden in tijdritten.

 

3. Groene koffiebonen zorgen voor gewichtverlies 

Groen is het nieuwe bruin, qua boon dan! Groene koffiebonen zijn wereldwijd enorm populair en dat is niet voor niets! Ze verbeteren je metabolisme  doordat ze je lichaamsorganen stimuleren om op hun hoogtepunt te werken, wat resulteert in gewichtsverlies. Ook zijn ze anti-aging  door de hoge niveaus van antioxidanten, ondersteunen ze het immuunsysteem, zijn ze ontstekingsremmend en optimaliseren ze je bloedvaten, bloedcirculatie en cholesterolgehalte, wat weer zorgt voor een stabielere bloedsuikerspiegel.

 

4. Cafeïne gum heeft een pijlsnelle opname  

Er is een groot verschil tussen de opnametijd van cafeïne in drankjes en in gum. De cafeïne in energiedranken, koffie en supplementen wordt via het maag-darmkanaal opgenomen, terwijl de cafeïne uit energy gums wordt opgenomen via het slijmvlies in je mond. Hierdoor wordt 99% van alle cafeïne binnen 10 minuten opgenomen in je bloed en niet in ca. 45 minuten, zoals bij bovengenoemde producten.

 

5.     Get motivated

Motivatie? Die haal je toch uit jezelf? Klopt, maar net dat kleine zetje dat je helpt om te gaan trainen krijgt je door te kauwen op Energy Gum. Je bent eerder geneigd op te staan en aan het werk te gaan en ook wordt de training beter en leuker ervaren. Let’s gooooooo!

 

6. Geen sugarcrash

FIRST Energy Gum bevat geen toegevoegde suiker, aspartaam of acesulfaam en bevat slechts 5 calorieën per gum. Weg dus met die verraderlijke suikerdip die je krijgt suikerrijke energiedranken. FIRST Energy Gum bevat Maltitol i.p.v. suiker, gewonnen uit maïs en tarwe. Bovendien is het een glutenvrij en vegan product.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd