WEBINAR VAN MARK TUITERT BIJWONEN?

“Ieder nadeel heb z’n voordeel” zei een wijze voetballer ooit eens. Nu grote bijeenkomsten zijn afgelast, stappen we over op een online model in de vorm van een webinar. In samenwerking met SportsSpeakers doe ik mijn verhaal over het omgaan met tegenslagen en het tonen van moed. Deze webinar vindt plaats op 16 juni van 10:00 tot 10:45, en jij kunt hier bij zijn!

 

Iets heel anders dan een zaal vol mensen, maar ook nieuwe uitdaging die veel andere kansen biedt. Zoals het direct vragen kunnen stellen en makkelijk interactie kunnen opzoeken via polls. Bovendien krijg je mijn e-book gratis toegestuurd, waarin alle lessen nog eens handig voor je staan samengevat.

 

Ik deel mijn verhaal, dat in de kern gaat over hoe jij gebruik kunt maken van de lessen die het leven je aanreikt. Tot twee keer toe miste ik de olympische spelen. Ik raakte zwaar overtraind, dit kun je vergelijken met een burn-out voor een niet-topsporter. Daarnaast worstelde ik met mijn positie als kind tussen twee vechtende ouders. Dingen mislukken nu eenmaal, hoe graag we ook iets willen laten slagen. Dat is de realiteit van het leven, maar dat wil niet zeggen dat je daarom niets hoeft te proberen of ondernemen.
Juist het weten dat verlies een optie is en alsnog alles willen geven om je doelen te kunnen halen is een zeer waardevolle en moedige mindset. Topsport speelt zich af in een high performance omgeving, waar ieder minuscuul detail het verschil maakt, en is daarom ook een mooie metafoor. Ik neem je tijdens de Webinar mee op mijn weg naar het winnen van olympisch goud en deel mijn inzichten en lessen met jou.

 

Registreren nu via deze link, voor slechts €7,50. Als bonus ontvang je na onze live sessie mijn e-book met mijn vijf belangrijkste lessen helemaal gratis!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd