OTHER PEOPLE'S OPINIONS ON FIRST ENERGY GUM

DE MENING VAN ANDEREN OVER FIRST ENERGY GUM

Praten over jezelf komt niet altijd even sympathiek over en dus vragen wij regelmatig aan onze klanten om een review achter te laten zodat anderen over ons product kunnen lezen van anderen. In deze blog geven we het woord aan de gebruikers van First Energy Gum. Van topsporters tot advocaten en van piloten en stewardessen tot en met de festivalgangers, ze komen allemaal aan het woord.

 

First is veel meer dan een pre-workout

We krijgen nog heel vaak de vraag of men First Energy Gum ook kan gebruiken buiten het sporten om. Het antwoord is dan natuurlijk: Ja, uiteraard! Want ondanks dat wij ons positioneren als een sport merk, en dat komt met name door medeoprichter en boegbeeld Mark Tuitert, is onze ambitie veel breder dan alleen sport. Het hoofdbestanddeel in FIRST is cafeïne wat ook in koffie en energie dranken zit. Deze oppeppende dranken worden op elk moment van de dag gedronken, dus waarom zou onze gum dan anders zijn?

 

De mening van anderen

Om een zo objectief mogelijk beeld te geven van de meningen van anderen over onze gum, hebben we hieronder verschillende reviews geplaatst. Voordat je mocht gaan twijfelen; dit zijn allemaal echte mensen die toestemming hebben gegeven om met naam en toenaam in dit blog te verschijnen en niet betaald noch gesponsord worden om deze mening te geven.

 

Topsporters

Eén van de redenen dat wij met FIRST in de sport zijn begonnen is om draagvlak en acceptatie te creëren voor deze nieuwe productcategorie. De redenering hierbij was simpel: Als topsporters het gebruiken is dat HET bewijs dat het werkt.

 

Tom Coronel - Autocoureur "FIRST houdt me geconcentreerd, zelfs na 50 rondjes.”

 

Carlo Huisman - Volvo Ocean Race Team Brunel "24 uur voor de finish van de Volvo Ocean Race bouwde de intensiteit voortdurend op aangezien we de boot AkzoNobel vlakbij ons in de buurt hadden. Het lukte ons lange tijd niet om echt weg te lopen en we verloren een aantal keer zelfs de leiding. Om die cruciale laatste 6 uur in het gevecht met Akzo toch de focus en intensiteit hoog te houden hebben we First Energy Gum gebruikt.”

 

Jorina baars – ISKA-weltergewicht kampioen kickboksen Toen ik de gum nam, merkte ik vrij snel effect: ik was meer gefocust en kon harder trainen. Ik merkte het vooral tijdens de pads training 1 op 1 dat ik erg scherp was en langer door kon gaan.

 

Piloten en cabinepersoneel

Naast sporters hebben ook andere mensen baat bij meer uithoudingsvermogen. Denk bijvoorbeeld een aan piloten en cabinepersoneel die vermoeidheid en jetlags moeten tegengaan.

 

Koen Kuypers - Piloot bij Emirates "Ik vind First Energy Gum geweldig om mee te nemen tijdens de lange intercontinentale vluchten. Te veel koffie werkt laxerend en energy drinks vind ik niet lekker. Ook helpt First goed tegen de jetlag, het geeft dan nieuwe energie om te vechten tegen de tijdsverschillen."

 

Maaike Loogman - Stewardess bij KLM "Als stewardess bij KLM Cityhopper doe ik gemiddeld 3 à 4 vluchten per dag. First geeft me een extra boost om alle passagiers met een glimlach op te kunnen vangen en te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. En het is ook nog eens handig mee te nemen in mijn trolley!"

 

Joost (Niki) Luysterburg - Jachtvlieger Koninklijke Luchtmacht "Be effective: iets wat in mijn werk altijd voorop staat. Be effective onder extreme omstandigheden, onder stress, en bij het nemen van moeilijke beslissingen. Beslissingen die altijd grote gevolgen hebben. First Energy Gum helpt mij scherp en gefocust te blijven. Ook na een lange dag of nacht zonder slaap. Omdat perfectie en top performance mijn enige acceptabele standaarden zijn."

 

Advocaten en festivalgangers

Veel van de reviews die we hebben ontvangen gaan over de extra focus en uithoudingsvermogen. Door het kauwen en het effect van cafeïne ervaar je een dubbele focus. Hier hebben onder anderen advocaten veel baat bij. Ze moeten tenslotte veel dossiers doorspitten. Festivalgangers hebben met name profijt van extra uithoudingsvermogen. Urenlang dansen en lopen kost tenslotte veel energie.

 

Kees Meijer - Advocaat "Wanneer ik in dut door al die dossiers, kan ik er met First weer even tegenaan. Tevens doe ik geregeld aan sport en daar komt het ook goed van pas!”

 

Joran Entjes – Festivalganger “Van de hele dag energy drinks drinken op een festival word ik niet echt lekker, daarom is FIRST een goede uitvinding, en nog lekker ook!”

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.