Reviews

Based on 583 reviews
94%
(548)
5%
(27)
1%
(4)
1%
(3)
0%
(1)
Net een tikje beter!

Ik slaap vaak slecht en ben dan 's ochtends moe. Maar ik moet wel de hele dag werken. Zodra ik op de fiets stap, neem ik een First Energy kauwgum.
Al tijdens het fietsen merk ik dat ik minder moe ben. En ook het werken gaat zoveel makkelijker. Terwijl ik tegen de dag opzag, helpt First Energy mij om mijn werk goed te kunnen doen en er daardoor ook plezier uit te halen. Ik ben er erg door geholpen en dankbaar voor. First Energy helpt echt!

Heerlijke kauwgom, doet wat het belooft

Ik ben niet zo gek van kauwgom maar deze is echt top! Meestal sport ik vroeg in de ochtend en dan ontbijt ik na het sporten. Om toch voldoende energie te hebben tijdens de training neem ik, voordat ik start, een First energy gum. Dat werkt supergoed. Ik heb tijdens mijn training van 1,5 a 2 uur voldoende energie. De kauwgom smaakt ook nog eens erg lekker en is zacht van smaak (dus niet zo'n stuk rubber in je mond...) Een echter aanrader dus!

Energie en/of focus wanneer je het nodig hebt!

Regelmatig neem ik een FIRST energy gum tijdens het werken voor net die extra focus boost, maar ook voor mijn rondje hardlopen gaat er eentje in. De gum heeft een lekker fris smaakje en je merkt na ± 10 minuten al verschil. Top product, beter dan een blikje energie drank.

Train to Live

Onze "Core message" bij Björn Borg is "Train to Live". Daarom sporten wij elke vrijdag om 11.00 samen met het hele kantoor naast het evt. sporten van een ieder individueel. Zo motiveren wij elkaar, geeft het sporten met elkaar ons een boost in ons werk en onze samenwerking. De training varieert van een HIIT tot een rondje rennen, van twee uurtjes padellen tot een uur voluit boxen. Maar wat altijd vaste prik is, is dat ik de training start met een First Energy Gum! Inmiddels heb ik menig collega ermee aangestoken. Dus elke keer als er we moeten vlammen grijpen we naar First!!!

Thanks for being part of our tribe.

Werkt heel goed

Ik gebruik het regelmatig voor tijdens een wedstrijd of in de sportschool. Het werkt altijd naar behoren.

Ideale Ondersteuning

Werkt perfect voor het sporten of als opkikker tijdens het studeren!!!
Een goede dosis energie, zonder een overload of crash!

S
Smarter 5-Pack
Stefan Viersma
Focus!

Ik gebruik de kauwgom vooral voor focus en concentratie. Op school bij toetsen geeft het net dat beetje extra!!
Top product!

Top product

Sinds een paar maanden ben ik trouwe supporter van first !!!!
In combinatie met crossfit werkt deze gum, helemaal top, super veel energie om nog net ff die extra focus te behouden.

Super product

Via een collega aan First gekomen en door First haal ik meer uit mijn sportprestatie op 69 jarige leeftijd.
Een paar jaar geleden op een MKB avond, waar Mark een presentatie gaf, heb ik zijn laatste pakje First gym van hem gekregen.
Sinds die tijd ben ik meer gaan sporten en wedstrijden gaan lopen en door First energy gum haal ik meer uit mijn lichaam.
Succes.

Top product

Neem het meestal als ik wat suf voel tijdens het rijden. Binnen de kortste keren weer helder achter het stuur. Ondanks mijn gevoeligheid voor suiker, heb ik van de zoetheid geen last.

H
Smarter 5-Pack
Hendrik Sikkes
Top

Was sceptisch maar dit is een top product. Werkt perfect. Optimale focus.

A
Smarter 5-Pack
Aniek van der Meij
Top!!

Super fijne kauwgom!! Werkt echt binnen 10 minuten, je krijgt er geen hartkloppingen van wat ik wel krijg van teveel koffie! Ideaal dat je hem voor het sporten weer kan uitspugen!
Smaak is neutraal, niet vies maar kan iets beter!

Het werkt dus Echt!

Ik had er heel eerlijk gezegd wel mijn bedenkingen bij of First Energy Gum inderdaad zou doen wat het beloofde maar inmiddels heb ik ervaren dat het mij bij het sporten op mijn leeftijd (67 jaar ) Zeker helpt!!! En ik kan ook geen enkele ongewenste of negatieve bijwerking melden. Dus Mark en het gehele Team, bedankt voor het op de Markt brengen van dit Mooie Product!

R
Smarter 5-Pack
Robin Vereijken
Goede gum werkt snel en is effectief

In het begin was ik wat sceptisch tegenover deze gum. Ik dacht dat het niet zou werken, of je lichaam teveel zou ontregelen. Ik drink zelf nooit cafeïne, dus de eerste keer dat ik de kauwgom gebruikte had ik een soort van super alertheid.

Naarmate ik de kauwgom vaker gebruikte werd het een normalere alertheid en scherpte die ik hoopte te krijgen van deze gum. Ik gebruik hem regelmatig en ben heel tevreden. Zeker een aanrader!

Goede energie en focus boost wanneer je het nodig hebt.

Ik drink zelf geen koffie, en vroeger dronk ik wel eens een energiedrankje. Maar ben al een tijdje daarmee gestopt.
First Energy gum, is een uitkomst omdat ik toch merk dat ik hier en daar wel behoefte heb aan meer focus en/of energie. Dat ik hiervoor geen energiedrank en of koffie voor hoeft te drinken is voor mij ook een mooie bijkomstigheid.

A
Smarter 5-Pack
Arjan Reijers
Energy!!

Lekker voluit trainen zonder dip. Geen enkele pre workout die hier tegenop kan!!

Net een extra kick

Na een slechte nacht toch optimaal kunnen sporten🙌 geeft me net die extra energie die nodig is. Ook tijdens mijn nachtdienst als ik net even die dip bereik geeft het me net dat beetje extra alertheid, helemaal top 👌

Energie, focus, goals

Ik gebruik nu first energy gum ruim een jaar en ik kan echt niet meer zonder! Ik krijg een enorme boost en mijn focus is maximaal. Ik ben zeer te spreken over dit product. Keep it going boys 👌

Booster

Train 5 x per week wat is dit een geweldige booster

E
Smarter 5-Pack
Eline Mittertreiner
Fantastische werking!

Voor zowel concentratie/focus op werk of om net voor het sporten te nemen voor meer energie - ik krijg er een enorme boost van! Wat een top gummetje - hooked!

D
Smarter 5-Pack
Danique Houterman
Top product !

Fijne kauwgom die snel een boost geeft🤗

Helemaal top!

Ik drink geen koffie omdat ik het niet lust. Toch heb ik tijdens mijn werk wel eens een dip en dan helpt de kauwgom me enorm om weer goed te kunnen focussen! Vind het echt een aanrader. Formaat is wel aan de grote kant maar dat is mijn enige minpuntje.

Super kauwgom!

Ik ben super blij met first Energy! Na zwangerschap snel weer in vorm door sporten icm deze fantastische kauwgom! En na een slapeloze nacht werkt het ook super goed voor werk! Meteen een goede focus. Daarnaast is de smaak goed en fris!

Goede smaak met top effect

Goede frisse smaak die zeker een half uur aanwezig is. Langer heb je toch nooit een kauwgom in. Gebruik de kauwgum vaak bij nuchtere training in de ochtend, helpt je niet allen over het moeilijke vroeg opstaan moment heen maar helpt ook nog eens bij extra verbranding. Top dus.

Redmiddel

Afgelopen zomer meegedaan aan een hele triathlon. Tijdens deze dag meerdere keren gebruik gemaakt van de kauwgom.
Kreeg daarna weer energie en focus om door te gaan.
Mede, hierdoor ben ik gefinisht en mag ik mijzelf een Frysman noemen.