Over ons

We Are First

Mark Tuitert, Olympisch kampioen schaatsen, was tijdens zijn professionele sportcarrière continue op zoek naar manieren om zijn prestaties te verbeteren. Hij was op zoek naar een snelwerkende en gezonde energiebron op basis van cafeïne.

Hij vond zijn antwoord in 2017, toen hij Wim van Gilst en Michael Hekking ontmoette. Twee vrienden die bezig waren met de voorbereidingen om energy gum op de Nederlandse markt te introduceren. Die energy gum was ontwikkeld door een derde vriend Troy Widgery van Apollo® Liquid Core Gum Company®, Colorado, USA. De wederzijdse droom van Mark, Wim, Michael en Troy om  een gezonde en snelwerkende energiebron te creëren, bedoeld voor degenen die een gezonde en productieve levensstijl nastreven, resulteerde in First Energy Gum.

Driven By Positive Energy 

Wij gaan uitdagingen niet uit de weg. We omarmen ze met de wil en gedrevenheid om niet alleen de beste te worden, maar om dit ook nog eens op een manier te doen die plezier en voldoening geeft. Positieve energie is wat ons drijft. De energie om te sporten, te leren, te feesten, te ondernemen en alles uit ons leven te halen. FIRST staat voor veel meer dan alleen "FIRST place". Het staat voor de weg naar de top. Een weg die je vol overgave, ambitie, passie, doorzettingsvermogen en met de juiste mensen om je heen aflegt.

Our Mission 

Het is onze missie om bij te dragen aan jouw fysieke en mentale prestaties door de beste Energy Gum ter wereld te produceren die je lichaam van directe en schone energie voorziet.

FIRST geeft jou de energieboost om door te gaan wanneer het zwaar wordt, op te staan als je geen zin hebt, gefocust te zijn als het nodig is of net dat laatste zetje te creëren om je persoonlijk record te breken.

Ontwikkeling stopt nooit. Met ons team blijven we doorgaan om iedere dag beter te worden en verder te bouwen aan ons product, onze website en onze service om jou telkens weer te voorzien van nieuwe positieve energie.

 Mark Tuitert

 Olympisch kampioen schaatsen / Co-Founder First Energy Gum