GAMERS IMPROVE REACTION TIME THROUGH CAFFEINE

GAMERS VERBETEREN REACTIETIJD DOOR CAFEÏNE

Cafeïne is een supplement dat gebruikt wordt om prestaties te verbeteren. Vooral bij duursporten blijkt de inname van cafeïne positieve effecten te hebben. Maar ook blijkt cafeïne een positieve werking te hebben op de reactiesnelheid. Dit is positief nieuws voor gamers!

 

Reactiesnelheid en cafeïne

Gamers nemen beslissingen in een fractie van een seconde en maken veel snelle bewegingen. Een goede reactiesnelheid bij het gamen is dus van groot belang. Over het algemeen kunnen we stellen dat cafeïne het psychische en fysieke energieniveau verhoogt. Dit is gebleken uit meerdere onderzoeken. Cafeïne gebruik resulteert in de volgende psychische ervaringen; een verhoogd gevoel van energie, waakzaamheid, alertheid, concentratie, welbevinden, motivatie en zelfvertrouwen. Daarnaast heeft cafeïne een positieve impact op de cognitieve functies en prestaties. Deze prestaties zijn het resultaat van een complexe interactie van verschillende cognitieve en motorische handelingen, van informatieperceptie, -selectie en -verwerking tot uitvoering van een actie. Hiermee wordt bedoeld de oog hand coördinatie van de gamer, maar ook de snelheid waarmee spieren samentrekken.

 

Energy Gum beter dan Energy drinks tijdens het gamen

Energie dranken geven na de boost een sugar crash waardoor vermoeidheid direct toeslaat. Tevens werken energie drinks op de blaas met veelvuldig toiletbezoek tot gevolg. Niet echt ideaal wanneer je midden in je game zit. Daarnaast zijn energie drinks bij grote hoeveelheden erg ongezond.

Het voordeel van Energy Gum is dat de cafeïne via het slijmvlies in de mond worden opgenomen in het bloed, waardoor het effect direct merkbaar is. Daarnaast is het suikervrij en bevat het geen taurines of aspartaam. Tot slot is Energy Gum makkelijk mee te nemen en te doseren.

 

Bestel een First Energy Gum 5-pack voor maar € 14,99 op www.firstenergygum.com en breng je eigen game prestaties naar een hoger niveau.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.